over fysiosport nijmegen

Welkom in onze nieuwe praktijk!

Op een prachtige nieuwe locatie, bij MyHealthClub Nijmegen, bent u welkom in onze nieuwe praktijk.

 

Tot 24 maart waren wij gevestigd in het Sanadomegebouw. FysioSport Nijmegen zet het huidige CWZ Sanasport concept, waarin fysiotherapie, fitness en sportgeneeskunde samenwerken, voort bij MyHealthClub op de Marie Curiestraat 80 (dit is een zijstraat van de Hatertseweg) in Nijmegen.

 

Dit is een uniek concept omdat onze (sport)fysiotherapiebehandelingen worden ondersteunt door gebruik te maken van de fitness en oefenfaciliteit van MyHealthClub.

 

Er is veel ruimte voor oefeningen en veel expertise op het gebied van bewegen. Onze samenwerking met de sportartsen van het CWZ ondersteunt een professionele benadering van uw klachten. FysioSport Nijmegen heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars.

bereikbaarheid

U bent welkom in onze nieuwe praktijk gevestigd in MyHealthClub Nijmegen, Marie Curiestraat 80, Nijmegen. Parkeren is gratis. U kunt ons op werkdagen tussen 08:00 – 18:00 uur telefonisch bereiken op 024-3564770 of 06-51515204 en u kunt ons natuurlijk ook e-mailen. Een afspraak maken kan zonder verwijzing van de huisarts of specialist.

reist u met ov?

Stadsbus 4 stopt om de hoek op de Hatertseweg. Stap uit bij halte Kamerlingh Onnesstraat, 3 minuten lopen. Stadsbus 6 stopt iets verder weg, 5 minuten lopen vanaf halte Galvanistraat.

 

Voor het plannen van uw busroute zie Breng of reisinformatie www.9292.nl.