revalidatietherapie

Therapie

FysioSport heeft al meer dan 20 jaar ervaring met fysiotherapie gericht op revalidatie na een ongeval of operatie. Onze fysiotherapie bestaat voor een belangrijk deel uit revalidatietherapie en medische fitness. Wij maken gebruik van de modernste apparatuur en onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan u graag bij in uw herstel.

Werken aan een blijvende oplossing

Bij FysioSport is de fysiotherapie niet alleen gericht op de klacht zelf, maar ook op de rest van het lichaam. Stel u komt voor herstel na een operatie aan knie, heup, enkel of hernia. Dan zoekt u niet alleen een snelle oplossing, maar vooral ook een blijvende oplossing voor uw probleem. Dat betekent dat wij uw behandeling breed aanpakken. Dat kan op de behandeltafel of in de oefenzaal met specifieke apparatuur. Gericht op wat ú nodig heeft.

 

Belangrijk hierbij is dat de belasting die u van uw lichaam vraagt in balans is met de belastbaarheid: wat het lichaam kan verdragen. Is er geen balans, dan zullen de klachten immers snel toenemen.

Geen verwijzing nodig

Revalidatie(fysio)therapie is direct toegankelijk. U heeft dus geen verwijzing nodig van de huisarts of een medisch specialist. U kunt zelf een afspraak maken.